Πανέτοιμοι για την ρεβάνς των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τον Ολυμπιακό είναι άπαντες στη Σεντ Ετιέν. Το σχέδιο… αποδιοργάνωσης του αντιπάλου έχει ολοκληρωθεί και η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να διατηρήσει, μπροστά στο κοινό της, το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα. Με δηλώσεις του, ο μέσος των «στεφανουά», Μπλεζ Ματουϊντί παραδέχτηκε τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

«Πριν από μία εβδομάδα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Τώρα θα παίξουμε το δεύτερο. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Παρόλα αυτά όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη και συγκεντρωμένη. Πριν την επιτυχία μας στην έδρα του Ολυμπιακού, αρχικά θέλαμε μια καλή εμφάνιση για να περάσουμε», τόνισε αρχικά ο 21χρονος αμυντικός μέσος και πρόσθεσε: «Στην Αθήνα κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αντιμετωπίσαμε σωστά τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση και χτυπήσαμε τις κατάλληλες στιγμές. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα θέλει να μας επιβληθεί από την αρχή. Εμείς, όμως, θέλουμε μπροστά στο κοινό μας να παίξουμε καλά και να τους ενθουσιάσουμε».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας σχολίασε το νεαρό μέσο όρο των παικτών, αλλά και τις αμφιβολίες του κόσμου όταν ξεκίνησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ: «Το μόνο που έχει σημασία είναι η ομάδα. Είμαστε πολλά νέα παιδιά που ποντάρουν πολλά σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις σε μια τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θέλουμε να τιμήσουμε τη Σεντ Ετιέν και τους οπαδούς μας. Προτού κάνουμε αυτή την πορεία στη διοργάνωση, πολλοί ήταν δύσπιστοι. Τώρα, όμως, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το ταξίδι μας και θέλουμε να το συνεχίσουμε».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στην Κορσική: Δολοφονήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Αζαξιό, Αλέν Ορσονί, στην κηδεία της μητέρας του!

Λουίς Ενρίκε για τον αποκλεισμό-σοκ της Παρί: «Αν είναι να χάνουμε, ας χάνουμε έτσι»

«Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Λιόν έφυγε με την πρόκριση από την έδρα της Λιλ και πέταξε για τους «16»

Κύπελλο Γαλλίας: Δυσκολεύτηκε αλλά λύγισε την Ορλεάν η Μονακό, άνετη πρόκριση για Στρασβούργο

Ο Ράμος έσωσε την παρτίδα στο 95' και ο ήρωας Σεβαλιέ στα πέναλτι χάρισε το Super Cup στην Παρί!

Ο Λουίς Ενρίκε αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2027 – Αναζητά την επόμενη πρόκληση

Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ: Μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Trophee des Champions

Ανέλαβε τη Στρασμπούρ ο Γκάρι Ο’ Νιλ

Έξαλλοι οι οπαδοί του Στρασβούργου με τη φυγή του Ροσένιορ: «Εξευτελιστικό, υποταγμένοι στην Τσέλσι»