Το μυαλό τους στην κρίσιμη κυριακάτικη (15:00) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο Παγκρήτιο, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έχουν άπαντες στον ΟΦΗ.

Στο πλαίσιο της κατάλληλης προετοιμασίας των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Γιάννης Μαντζουράκης τους ζήτησε να έχουν πολύ καλή συγκέντρωση και γρήγορη εναλλαγή θέσεων. Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης περιείχε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουνενάκης, Αρβανίτης, Ισσά, Πίτσος και Μπεμπής.

Η επόμενη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (15:30), ενώ η προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη σερραϊκή ομάδα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με πρωινή προπόνηση, μετά, από την οποία, θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: ΟΦΗ