«Δεν υπάρχει θέμα, εκείνο που προέχει είναι να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός τη δύσκολη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα, σχετικά με τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στους «πράσινους». Από την πλευρά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επεσήμανε πως: «Δεν υπάρχει τίποτα, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ενωμένοι, αγαπημένοι, για να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του…».

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Δεν υπάρχει τίποτα αλλά, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ενωμένοι, αγαπημένοι για να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του, γιατί έχει βγει εκτός πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Να μονιάσουν. Η λύση είναι να κάτσεις στο τραπέζι. Αν δεν γίνει αυτό, τότε δε βγαίνει αποτέλεσμα και όλα θα πάνε χαμένα. Έχω την εντύπωση ότι μιλάνε πολύ αυτοί του Παναθηναϊκού και ο καθένας λέει για τον εαυτό του. Θέλω να πω κάτι για να το ακούσει ο κόσμος. Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια, κρατάω μόνος μου όλα τα υπόλοιπα αθλήματα».

Ενώ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνίαδης, είπε πως: «Θα σημαίνει πάρα πολλά, αν περάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ένα σημαντικό και αποφασιστικό ματς. Υπάρχει ένας "βαρύς" αποκλεισμός, μια ταπεινωτική ήττα, αλλά, πριν από αυτό το ματς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρχε το πολύ καλό ματς στο "Καραϊσκάκη", που αδικηθήκαμε και έπρεπε να είχαμε νικήσει. Δεν υπάρχει διχόνοια. Κάποια γραφόμενα ενοχλούν τους μεγαλομετόχους και δεν πρέπει να υπάρχουν. Αν όλοι πουν πως πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός, δε θα υπάρχει πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη