Τον Σλοβάκο Λούμπος Μίχελ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόμαν Σλίσκο και Μάρτιν Μπάλκο, όρισε για των αγώνα της Εθνικής μας με την Βραζιλία, η επιτροπή διαιτησίας της ΦΙΦΑ που συνεδρίασε στην Φρανκφούρτη.

Η επιτροπή διαιτησίας της παγκόσμοιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου όρισε τους διαιτητές των εννέα πρώτων αγώνων του Συνομοσπονδιών. Από τις «μεγάλες σφυρίχτρες» της ΦΙΦΑ, δεν θα είναι στην Γερμανία οι Βαλεντίν Ιβάνοφ και Μάρκους Μέρκ που θα σφυρίξουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που έχει ξεκινήσει ήδη στην Ολλανδία.

Ο Μίχελ έχει σφυρίξει την Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1998 στο Βουκουρέστι, αλλά και μια άλλη Ελληνο-Ισπανική αναμέτρηση, τον ισόπαλο με 1-1 αγώνα, πέρσι στην Πορτογαλία.

Επιμέλεια:Σπύρος Δουλαβέρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»

Ο Αλέσιο Λίσι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον πάγκο του

Μαφέο: «Ο Ολυμπιακός είναι ό,τι εύχεται ένας ποδοσφαιριστής»

Ντι Μάρτζο: «Αυτή είναι η προσφορά του Παναθηναϊκού στον Ντε Φράι - Πολύ θετικός ο Ολλανδός»