Σε σοβαρή καταγγελία ενώπιον των δημοσιογράφων προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας του με τον Παναργειακό. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άργους, Ιωσήφ Μερτύρης, ζήτησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο "Ξενία" το ποσό των 70.000 ευρώ για να δώσει το παιχνίδι στην Παναχαϊκή, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά (σ.σ. 80.000) από πλευράς Ηλιούπολης! Τελικά νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Παναργειακός με 3-0. «Όλα είναι θέματα τρομοκρατίας και βρώμικων διαιτητών», τόνισε ο Αλέξης Κούγιοας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Μηνύσεις στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο Άργος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μακρής ανέφερε ότι: «Είναι μπ... λο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράψτε το όπως το λέω. Δεν μας αφήνουν να ανέβουμε».

Η συνέντευξη Τύπου

Στην συνέντευξη τύπου ο Π. Τζαναβάρας δήλωσε: «Παρόλο που γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα δεν λειτουργήσαμε σωστά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Θα πρέπει να την ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε πλέον τον αγώνα με τον Φωστήρα. Άλλωστε δεν μας μένει πολύς καιρός γιατί σε τρεις ημέρες θα υποδεχθούμε τον Φωστήρα. Το σκορ δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε».

Αντίθετα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Δουβίκας, ανέφερε: «Ήμασταν καλύτεροι, πιο έτοιμοι και δημιουργήσαμε προβλήματα, ενώ αντίθετα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς ήταν ο κόσμος της Παναχαϊκής, που μας ντόπαρε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»