Ολοκληρώθηκε στην Κύπρο η διαδικασία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του νέου Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-2012.

Το τηλεοπτικό κανάλι Sigma θα κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην τηλεοπτική πίττα, αποκτώντας το δικαίωμα πρώτης επιλογής μετάδοσης των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη μέσω των συχνοτήτων SigmaSports 1 και Sigma TV αντίστοιχα. Παράλληλα το Sigma TV θα προβάλλει και τις δυο ημέρες τις καλύτερες φάσεις όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων της διοργάνωσης.

Αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα προβάλλονται και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Cytavision που ανήκει στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta, η οποία εξασφάλισε και ένα σημαντικό μερίδιο των δικαιωμάτων του Europa League.

Ωστόσο το κρατικό κανάλι ΡΙΚ θα έχει το δικαίωμα της πρώτης επιλογής για τα ματς του νέου Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ που θα προβάλλονται μέσω της συχνότητας του ΡΙΚ2.
Χωρίς κάποιο πακέτο έμεινε το τηλεοπτικό δίκτυο Lumiere, το οποίο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν κατέχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»