Ο Νέρι Καστίγιο δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και της ζωής του. Ο πολιτογραφημένος Μεξικανός, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα του Μεξικού στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα το 2007, βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου, τόσο για τις εμφανίσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά, άργησε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για την προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεων της εθνικής στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου και η κριτική ήταν έντονη. Αποτέλεσμα αυτού, το ξέσπασμα του 25χρονου πρώην «άσσου» του Ολυμπιακού μπροστά στις κάμερες και ο διαπληκτισμός του με Μεξικανούς δημοσιογράφους.

«Στην Αργεντινή, στη Βραζιλία και στην Ουρουγουάη οι δημοσιογράφοι ξέρουν από μπάλα. Εδώ δεν ξέρετε τίποτα, παρόλα αυτά, κριτικάρετε την εθνική ομάδα, χωρίς όμως ποτέ να μιλάτε πραγματικά για ποδόσφαιρο», είπε ο Καστίγιο, επιτιθέμενος στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια είχε προσωπική λογομαχία με μερικούς από αυτούς.«Έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο», ρώτησε έναν ρεπόρτερ ο Νέρι, για να πάρει καταφατική απάντηση, εν μέσω γέλιων. «Σε ποια ομάδα; Μήπως έπαιξες και στην πρώτη κατηγορία;», συνέχισε με ειρωνικό ύφος ο Καστίγιο, για να ολοκληρώσει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει τι λέτε, διότι κανείς σας δεν έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο!».

Ο παίκτης της Σαχτάρ του Ντόνετσκ, μάλιστα, παραλίγο να πιαστεί και στα χέρια με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τόλμησε να τον ρωτήσει αν θεωρεί τον εαυτό του προδότη! «Εγώ κι εσύ, τώρα, έξω!», φώναξε ο Καστίγιο και κινήθηκε προς το μέρος του πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κατηγορία κ-12 η Μπέτις με νίκη επί της Φλαμένγκο και τρομερές στιγμές στο φινάλε!

Σταθερή η κατάσταση του Μιρτσέα Λουτσέσκου-«Ανησύχησε πολύ ο Ραζβάν»

«Σεφτέ» στα γκολ στο NCAA ο Ίωνας Παπαϊωάννου

Κατέρρευσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σε προπόνηση της Ρουμανίας – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά