Την πεποίθησή του πως ο Άρης μετά και τη νίκη του επί του Πανσερραϊκού μπορεί να κάνει το τρία στα τρία και να πάρει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο μιλώντας σήμερα (26/3) στα «Αθλητικά Νέα». Ο 25χρονος Ισπανός μέσος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αν και εφόσον έρθει έγκαιρα προστατευτική μάσκα, ενώ έστειλε «μήνυμα» στη διοίκηση των «κίτρινων» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω το 'ΟΚ' από τον χειρουργό μου για την μάσκα. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον γιατρό και εφόσον έρθει η κατάλληλη μάσκα θα τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι. Αν καταβάλουμε όλοι τις προσπάθειες που πρέπει τότε θα αγωνιστώ στο αγώνα με τον ΟΦΗ», είπε αρχικά για την κατάστασή του.

Όσο για την είσοδο στα πλέι οφ μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού τόνισε: «Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να κερδίσει τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την είσοδο στα πλέι οφ».

Αναφορικά με το συμβόλαιό του επεσήμανε: «Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει κανένας με τον εκπρόσωπό μου. Είμαι υπερήφανος που φοράω αυτήν την φανέλα. Μου αρέσει πολύ που ανήκω στην οικογένεια του Άρη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

TAGS: Άρης