Η διατύπωση στο δελτίο Τύπου της ΕΠΟ την τρίτη, που εκδόθηκε μετά το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στο σημείο που γινόταν αναφορά στη συζήτηση για τις οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ ΕΠΑΕ-ΕΠΟ, δεν βρήκε σύμφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος προέβη σε διευκρινιστική δήλωση.

«Στην ανακοίνωση της Τρίτης από την ΕΠΟ σχετικά με τη συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. για το οικονομικό θέμα που εκκρεμεί μεταξύ ΕΠΑΕ-ΕΠΟ, προφανώς εκ παραδρομής αναφέρεται ότι "ο κ. Λυκουρέζος κατανόησε τη βασιμότητα των απόψεων της Ομοσπονδίας επί του συγκεκριμένου θέματος". Η αλήθεια είναι ότι άκουσα με προσοχή τα επιχειρήματα της ομοσπονδίας και ζήτησα να μου αποσταλούν γραπτώς για να αξιολογηθούν και να πάρει η ΕΠΑΕ τις οριστικές της αποφάσεις».

Το θέμα της οφειλής προς την ΕΠΟ θα συζητηθεί στο εκτελεστικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Άλλα θέματα που θα απασχολήσουν το συμβούλιο θα είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής και η δήλωση έδρας των ΠΑΕ Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιο του Παναγιώτη Εγκωμίτη ως και τις 30/06/2006, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τη Λίγκα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!