Η Τρεντίνο ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, σύμφωνα με τον τεχνικό του Ηρακλή, Φλάβιο Γκουλινέλι, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής, αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου. «Όταν μία ομάδα παίρνει αήττητη το Τσάμπιονς Λιγκ πιστεύω ότι το αξίζει. Η Τρεντίνο είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στην ομάδα μου…»
Αναλυτικά:
Φλάβιο Γκουλινέλι: «Όταν μία ομάδα παίρνει αήττητη το Τσάμπιονς Λιγκ πιστεύω ότι το αξίζει. Η Τρεντίνο είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το απέδειξε και στον πρώτο αγώνα με την Ματσεράτα που έπιασε το τέλειο αλλά και στον τελικό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στην ομάδα μου που αν και όλοι την είχαν για τη τέταρτη θέση, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Όχι μόνο δεν αποτύχαμε αλλά παίξαμε και υψηλό βόλει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν μέχρι και το τέλος».
Τίσερ: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Κάθε φορά που η μπάλα έκαιγε η Τρεντίνο κέρδιζε τον πόντο . Εμείς παρόλα αυτά μέχρι και το τέλος πιστεύαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκλονιστική αλλά δυστυχώς η Τρεντίνο ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες».
Άχρεμ: «Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς είχαμε την ατυχία να έχουμε τον Κονσταντίνοφ με πρόβλημα στον ώμο και αυτό σίγουρα ήταν μία μεγάλη απώλεια για εμάς παρά το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει. Όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν καθαρό μυαλό και πάλεψαν και με την καρδιά τους και με το μυαλό τους. Δυστυχώς όμως η Τρεντίνο ήταν μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι την Πράγα. Για εμάς ήταν σαν παίζουμε εντός έδρας. Ελπίζω του χρόνου να τους αποζημιώσουμε και να κατακτήσουμε του χρόνου το τρόπαιο».
Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος