Οι νίκες του Παναθηναϊκού (που νίκησε με 2-0 τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ) και του ΠΑΟΚ (ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη) κυριαρχούν στα σημερινά (06/04) πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπως και τις επιτυχίες των αθλητών μας στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του Champions League του βόλεϊ από τον Ηρακλή και την κατάκτηση του Champions Cup από την Βουλιαγμένη.

Χαρακτηριστικά:

«Προβάδισμα για σεντόνι», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay, με την ΕΞΕΔΡΑ να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος και να αναφέρεται: «Έτοιμοι για σεντόνι».

H εφημερίδα το Goal News, τονίζει πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «Πήραν αβαντάζ» ενόψει των πλέι οφ. Ο «Φίλαθλος» στέκεται περισσότερο στα όσα δήλωσε ο Τεν Κάτε μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στους Ακρίτες, αναφέροντας: «Σενάριο για επιθεώρηση».

«Άρεσαν Κυριάκος, Σοϊλέδης. Γκολάρα ο Γκαλέτι», είναι ο κεντρικός τίτλος του «Φωτός». Από την πλευρά του, ο «Πρωταθλητής» αναφέρεται στο γλέντι των παικτών του βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η «Πράσινη» αναφέρεται στη νίκη του Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον «Ωραίο».

Η «Ώρα για Σπορ» θεωρεί πως η ΑΕΚ στην Κομοτηνή «Πέταξε τζάμπα βαθμούς», ενώ η «Score Live» αναφέρει «Φρένο χωρίς Μπλάνκο».

Τέλος, το «Derby », υποστηρίζει πως οι παίκτες του Τεν Κάτε «Ζέσταναν το κρύο ΟΑΚΑ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»