Μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, στον Πανιώνιο θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση των "κυανέρυθρων" θα εξετάσει περιπτώσεις μεταγραφών ποδοσφαιριστών, αποδεσμεύσεις από το υπάρχον ρόστερ, όπως και το θέμα του προπονητή. Το όνομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό του Νίκου Νιόπλια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελπίδων έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, υπάρχει ταύτιση απόψεων, ωστόσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον Πανιώνιο βέβαια δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Αν δεν επέλθει συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή θα κινηθούν στην αγορά της Γαλλίας και της Ισπανίας. Στόχος των διοικούντων το σύλλογο της Πλατείας είναι η ομάδα από τη νέα σεζόν να παίζει γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, στηριζόμενη κυρίως σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας.

*Οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια πήραν αναβολή και θα δικαστούν την Τετάρτη. Για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της χθεσινής (5/4) αναμέτρησης με τη Λάρισα και την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση

Αναλυτικά:

"Ενέδρα έστησαν άγνωστοι στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα, κατά την αναχώρηση της ομάδας από τη Λάρισα και λίγο πριν το πούλμαν της αποστολής φθάσει στην Εθνική Οδό, άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα και έριξαν πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν το παμπρίζ και τζάμια του οχήματος. Ευτυχώς κανείς από την αποστολή της ομάδας του Πανιωνίου δεν τραυματίστηκε, αλλά το σοκ ήταν μεγάλο για όλους.

Να σημειώσουμε ότι η επίσημη ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα, αφενός καταδικάζοντας το περιστατικό και αφετέρου προσφέροντας το δικό της πούλμαν για να μεταφέρει την ομάδα του Πανιωνίου στην Αθήνα, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει.

Η Ελληνική Αστυνομία η οποία είχε την ευθύνη φύλαξης της αποστολής, προφανώς είχε αναλωθεί να κτυπά τους εκδρομείς φιλάθλους μας και όχι να προστατέψει, ως όφειλε, την ομάδα του Πανιωνίου…"


Επιμέλεια: Κώστας Αντωνιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»