Ο Τζέραρντ είχε στείλει το μήνυμα μετά τον τελικό του Champions League λέγοντας ότι μετά από τον θρίαμβο αυτό δεν βλέπει τον τρόπο να φύγει από την Λίβερπουλ.
Φαίνεται ότι ούτε μια μεγάλη πρόταση από την Ρεάλ είναι ο σωστός τρόπος για να πειστεί ο αρχηγός των Reds.

Το μήνυμα του Στίβεν Τζέραρντ το έλαβε η διοίκηση της Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή Ρικ Πάρι είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ηγέτη της ομάδας και να χτίσει το μέλλον γύρω από των Τζέραρντ.
«Δεν θα βάλουμε χρονοδιάγραμμα στις συνομιλίες αλλά, όπως και ο Στιβ, θέλουμε να λύσουμε γρήγορα το ζήτημα», δήλωσε ο Πάρι και συνέχισε: «Η προτεραιότητά μας είναι να τον κρατήσουμε και να "χτίσουμε" την ομάδα γύρω του. Θέλουμε τον κρατήσουμε όσο καιρό θέλει αυτός να παραμείνει. Το θέμα για τον Στίβεν ήταν ότι ήθελε να κατακτήσει τρόπαια μαζί μας».

Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!