Εφόσον υπάρχουν και μαθηματικές ελπίδες, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Σάκης Πρίττας θεωρεί πως ο Άρης είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι- οφ, αρκεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Με δηλώσεις του στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7», ο μέσος των Θεσσαλονικιών εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η 5η Λάρισα θα χάσει βαθμούς και σε συνδυασμό με τις ενδεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Πανθρακικό: «να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης για να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η φετινή χρονιά».
«Πιστεύω ότι σε περίπτωση που η ομάδα θα πάρει δύο νίκες θα είναι αυτή που θα μπει στα πλέι οφ, αφού είναι πολύ δύσκολο η Λάρισα να πάρει έξι βαθμούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το 'δύο στα δύο' για να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η φετινή χρονιά», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος και πρόσθεσε: «Όλοι οι κόποι της φετινής σεζόν θα κριθούν στο αγώνα που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς, είμαστε σε θέση να κυνηγάμε τη Λάρισα στην βαθμολογία και όχι το αντίθετο. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και να βρεθούμε σε θέση ισχύος απέναντι στην ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική, που λογικά θα 'στραβοπατήσει' με τον Ολυμπιακό».
Κληθείς να σχολιάσει τη ευρεία σε έκταση νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (4-1) και τα οφέλη που πρόσφερε στην ομάδα του, απάντησε: «Η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ήταν πολύ σημαντική, ειδικά από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε μετά το τέλος του αγώνα την απώλεια βαθμών που είχε η Λάρισα. Επειδή ήταν ευρεία σε σκορ η νίκη, πιστεύω ότι έχει δημιουργήσει μία θετική ψυχολογία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μένουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ».
Κλείνοντας, ο Πρίττας δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους της μέτριας φετινής πορείας του Άρη, τονίζοντας μοναχά πως: «Έγιναν πολλά λάθη από όλους μας, αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αφού μας δίνεται η ευκαιρία αυτή και να χτυπήσουμε το κυριακάτικο παιχνίδι».
Παναγιώτης Σεμερτζίδης