Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Ρέιντζερς μιλώντας στη Daily Record ο Φάνης Κλωνόπουλος. Ο Κλωνόπουλος επιτέθηκε στους πρωταθλητές Σκοτίας για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπόλτον για τον πελάτη του επισημαίνοντας πως θα εξετάσει και άλλες προτάσεις προτού αποφασίσει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν

«Οι συζητήσεις μας με τους Ρέιντζερς τελείωσαν. Ο Σωτήρης πιθανότατα θα μεταπωληθεί σε άλλη ομάδα και δεν θα επιστρέψει στους Ρέιντζερς. Αντιλαμβανόμαστε πως δεν τον θέλει και αυτό είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Ο κύριος ΜακΛις (προπονητής) του είπε πως τον θέλει στην ομάδα για τη νέα περίοδο, ενώ και ο Σωτήρης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στη Σκωτία και δεν ήθελε να φύγει. Δεν μπορεί κι εκείνος να καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα», δήλωσε ο κ.Κλωνόπουλος και προσέθεσε: «Απλά δεν ήθελαν να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό. Συμφωνήσαμε τον Δεκέμβρη και τώρα μας λένε πως δεν θα τιμήσουν τη συμφωνία μας. Μας έστειλαν ένα φαξ λέγοντας πως δεν αποδέχονται τους όρους της συμφωνίας και δεν θα πληρώσουν τα απαιτούμενα χρήματα για να τον πάρουν. Είναι σαν να σου δανείζω το αυτοκίνητό μου για έξι μήνες για 5.000 λίρες, να μου υπόσχεσαι πως αν σου αρέσει θα το αγοράσεις για 25.000 λίρες και να έρχεσαι μετά από έξι μήνες και να μου λες ότι θα το αγοράσεις, αλλά μόνο με 10.000 λίρες. Μπορείτε να υποθέσετε πώς αντέδρασε ο Παναθηναϊκός».

Όσο για το μέλλον του Σωτήρη Κυργιάκου, που την Πέμπτη είδε το συμβόλαιό του να ανανεώνεται μονομερώς από τον Παναθηναϊκό, ο Φ.Κλωνόπουλος είπε: «Ο Σαμ Αλαρντάις τον θέλει στη Μπόλτον, αλλά ο Σωτήρης θα έχει περισσότερες από μια επιλογές».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπουργός Υγείας Ρουμανίας για Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η υγεία του επιδεινώθηκε»

Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - Ταξιδεύει αμέσως μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για Βουκουρέστι ο Ραζβάν

Επιδείνωση στην υγεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου-Μεταφέρθηκε στην εντατική

Δύο γκολ και παράσταση από τον Τσακίρη στο 3-0 της Σαν Χοσέ

Ο Μέσι έκανε... ποδαρικό με γκολ-κεφαλιά στο νέο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - «Θετικά δυναμική» η κατάσταση της υγείας του

Τραγωδία στο Περού πριν το ντέρμπι: Νεκρός και δεκάδες τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάνσα Λίμα

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Κριστιάνο: Έφτασε τα 967 γκολ και συνεχίζει

Μετά τον Φορτούνη πυροβολεί και ο Μασούρας, για το 13ο γκολ του με την Αλ Καλίτζ

Η Σαουδική Αραβία εντείνει τις προσπάθειες της για να αποκτήσει τον Σαλάχ