Νέα ερωτήματα δημιουργούν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Σωκράτη Κόκκαλη δεν υπήρξε συμφωνία. Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το ραντεβού των δύο ανδρών δεν αναφερόταν η λέξη «συμφωνία». Ο Βάσκος απέφυγε, επίσης, να κάνει γνωστό αν επιθυμεί να παραμείνει προπονητής των Πειραιωτών, αλλά εμφανίστηκε διαθέσιμος να συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Έτσι, οι χειρισμοί του 45χρονου κόουτς αφήνουν όλα τα σενάρια ανοιχτά στην υπόθεση. Συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση οι Τοροσίδης- Όσκαρ.

Από την πλευρά του, ο Κόκκαλης παρουσιαζόταν σίγουρος για την παραμονή του Βαλβέρδε. Ωστόσο, οι περισσότεροι εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο συγκεκριμένο ζήτημα και έλεγαν ότι «ο Βαλβέρδε είναι τυπικός σε τέτοια ζητήματα και θέλει να τελειώσει το θέμα για να το ανακοινώσει». Οι διοικούντες ανέφεραν ότι ο Βάσκος δεν θα φύγει και απομένει η έλευση του Ινιάκι Ιμπάνιεθ μετά το Πάσχα, ώστε να υπογραφεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παράλληλα, κάποιοι δεν αποκλείουν να… εκνευριστεί ο πρόεδρος του συλλόγου και να υπάρξει νέα τροπή στην υπόθεση.

«Κάηκε» στο «32»

Την πρώτη του ήττα στο Καραϊσκάκη, ύστερα από 31 αγώνες, γνώρισε χθες ο Ολυμπιακός από τη Λάρισα με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία φορά είχαν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στις 4 Μαρτίου 2007 και από τότε μετρούσαν 27 νίκες και 4 ισοπαλίες στο φαληρικό γήπεδο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Λάρισα είναι η τρίτη ομάδα που περνάει νικηφόρα από το νέο Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα. Πριν από το «τριφύλλι», ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τους «ερυθρόλευκους» με 2-1 στις 16 Οκτωβρίου 2008.

Οι Πειραιώτες είναι απογοητευμένοι από τη χθεσινή ήττα, όμως οι εμφανίσεις των νεαρών σε ηλικία παικτών της ομάδας έφεραν ικανοποίηση όσον αφορά το μέλλον της ομάδας. Χθες, ο Γιώργος Νικλητσιώτης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλαθλους, όταν έδωσε τη θέση του στον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Άλλωστε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των Κυριάκου, Γιάννη Παπαδόπουλου και Νικλητσιώτη.

Κ. Παπαδόπουλος: «Χαίρομαι που έπαιξα, αλλά…»

Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα, αλλά στενοχωρημένος που χάσαμε. θέλαμε τη νίκη, παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον τελικό με την ΑΕΚ. Ήταν πολύ καλό που έπαιξα. Και εγώ και ο Νικλητσιώτης είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε», δήλωσε ο 17χρονος στόπερ.

Από την πλευρά του, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δήλωσε άγνοια για το ζήτημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας: «Εγώ θέλω να μείνω, αλλά περιμένω τον μάνατζέρ μου», είπε. Στη συνέχεια, ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Βλέπω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη όρεξη για να πάρουν το Κύπελλο. Βλέπω ότι όλοι θέλουν αυτό το παιχνίδι κι αυτό θέλω κι εγώ».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube