Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ των ανδρών, δε σημαίνει ότι οι παίκτες του θα εμφανιστούν αδιάφοροι την Μ. Τετάρτη στο κλειστό της Κυψέλης, με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, για την 25η αγωνιστική, όπως δήλωσε και ο Γιοτάμ Χαλπερίν.

«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι. Θα πάμε στην Κυψέλη για τη νίκη, διότι αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική σημασία», είπε αρχικά ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», για να προσθέσει: «Το παιχνίδι, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Ο Πανελλήνιος είναι μία εξαιρετική ομάδα και το έχει αποδείξει, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει πετύχει μεγάλες νίκες στην έδρα του και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μη χαλαρώσουμε καθόλου και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν τα καταφέρουμε, τότε όλα θα εξαρτώνται από εμάς».

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος. Ο πρώτος αντιμετωπίζει μυικούς σπασμούς στη μέση, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί τράβηγμα στους κοιλιακούς.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι