Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η ομάδα του Αιγάλεω στα Τρίκαλα, εξέδωσε η ΚΑΕ. «Η ΚΑΕ Αιγάλεω βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το κλίμα τρομοκρατίας που βιώνει στην πόλη των Τρικάλων», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Τονίζουμε ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στο παρκέ, αντρίκεια, χωρίς "ψευτομαγκιές" και "ψευτονταηλίκια"...», γράφεται επίσης στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Αιγάλεω βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το κλίμα τρομοκρατίας που βιώνει στην πόλη των Τρικάλων, με αποκορύφωμα την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα και ήταν σταθμευμένο στο περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή.

Οι δράστες της επίθεσης, από την οποία προκλήθηκαν ευτυχώς μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στο πούλμαν, έχουν προφανή στόχο την τρομοκράτηση των μελών της αποστολής του Αιγάλεω, ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα.

Δεν ξέρουμε μάλιστα αν είναι οι ίδιοι, που στη διάρκεια της νύχτας, «έκοβαν βόλτες» με μηχανάκια, έξω από το ξενοδοχείο, ώστε οι αθλητές μας να μην ξεκουραστούν.

Τέτοιες πρακτικές φέρνουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, πολλά χρόνια πίσω και αποτελούν ντροπή για τους εμπνευστές τους αλλά και για όσους θεωρούν πως θα ευνοηθούν από τέτοια περιστατικά.

Η ΚΑΕ Αιγάλεω θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να προστατεύσει την ατομική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, ενώ θα προχωρήσει και σε μηνύσεις, με την ελπίδα να βρεθούν οι ένοχοι.

Τονίζουμε δε ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στο παρκέ, αντρίκεια, χωρίς "ψευτομαγκιές" και "ψευτονταηλίκια"...

Αυτά προς το παρόν... »

Η ΚΑΕ ΑΣ Τρίκαλα με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα γεγονότα. «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΣ Τρίκαλα 2000 καταδικάζει την ενέργεια ξένων στοιχείων προς την ομάδα, που προκάλεσαν φθορές στο λεωφορείο του Αιγάλεω έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της Αθηναϊκής ομάδας.Τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία που διέπει το σωματείο μας και πρωτόγνωρες καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην φιλόξενη πόλη μας».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι