Η Γιουβέντους εξακολουθεί να στηρίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» επιβεβαίωσε την Τετάρτη πως ο Ιταλός τεχνικός τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης των Τορινέζων και διαβεβαίωσε πως αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» και την επόμενη αγωνιστή περίοδο, αφού δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασής του.

Το στέλεχος της διοίκησης, Ζακ-Κλοντ Μπλανς, διέψευσε πληροφορίες της «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με τις οποίες οι πιθανότητες να βρίσκεται ο Ρανιέρι στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και το 2009-2010 ήταν 30%.

«Ο Ρανιέρι είναι ο προπονητής μας, σε αυτόν οφείλονται τα αποτελέσματα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και αυτός θα κοουτσάρει την ομάδα και την επόμενη χρονιά», τόνισε ο Μπλανς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube