Ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του Πανελληνίου στην Κυψέλη με 88-84 δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. «Πανελλήνιος είναι δουλεμένη ομάδα η οποία παίζει δυνατά. Είναι μια ομάδα που αν δεν έχεις πνευματική συγκέντρωση σε αναγκάζει σε λάθη. Όταν δημιουργήθηκε διαφορά εις βάρος μας, συγκεντρωθήκαμε και κυρίως στην άμυνα, δημιουργήσαμε πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και αναγκάσαμε τον Πανελλήνιο να κάνει λάθη. Κρατήσαμε το παιχνίδι με υπομονή και καθαρό μυαλό όταν χρειάστηκε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, δείχνει ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν αυτό που θέλουμε», είπε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε: «Ο στόχος κάθε προπονητή είναι να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα του να έχει υπομονή στα λάθη. Δε βλέπουμε στο παιχνίδι μόνο τη νίκη, αλλά και τον τρόπο που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας. Η ομάδα που έχει μάθει να έχει αντοχή και να αντιμετωπίζει σωστά δύσκολες καταστάσεις θα είναι πιο έτοιμη στα δύσκολα».

Στον αντίποδα, περισσότερο από την ήττα στενοχώρια υπήρχε στις τάξεις του Πανελληνίου για τον τραυματισμό του Γιώργου Καλαϊτζή, ο οποίος στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον Χαλπερίν στο ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί ρήξη χιαστών, μάλιστα για τρίτη φορά στην καριέρα του. «Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στο Γιώργο γιατί είχε πολλές σκληρές στιγμές στην καριέρα του. Εύχομαι να κερδίσει και πάλι γιατί τον χρειαζόμαστε. Βοηθά το παιχνίδι να γίνει καλύτερο», τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί είναι παλικάρια από την αρχή της σεζόν. Μάχονται και τα δίνουν όλα. Στο μπάσκετ υπάρχει και η νίκη και η ήττα, εύχομαι στα πλέι οφ να δείξουμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και να μπούμε στην τετράδα στα play-offs γιατί εκεί αξίζουμε να είμαστε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη ομάδα και η βελτίωσή του από το καλοκαίρι που παίζαμε φιλικά μέχρι σήμερα είναι πολλή μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό, αλλά έχει δουλέψει πολύ κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος ενώ για το ματς στο Αιγάλεω την τελευταία αγωνιστική είπε πως «… θα προσπαθήσουμε όπως σε κάθε ματς για τη νίκη. Πάντα υπάρχει κίνητρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι