Η εφημερίδα New York Times ανακοίνωσε πως καταργεί πολλές εβδομαδιαίες μόνιμες στήλες για να αντιμετωπίσει τη μείωση των διαφημιστικών καταχωρήσεων και τη στροφή του αναγνωστικού κοινού στις ηλεκτρονικές εκδόσεις.

Σε μεγάλη αναδιοργάνωση προχωρά και η Washington Post, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και συνεργασία μεταξύ συντακτών έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης. Η κατάργηση πολλών μόνιμων στηλών θα εξοικονομήσει «εκατομμύρια δολάρια» σε τυπογραφικά έξοδα, χαρτί και έξοδα του προσωπικού, επισημαίνει η εφημερίδα της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα στις μόνιμες στήλες που θα καταργηθούν είναι τα «Ταξίδια» που δημοσιευόταν κάθε Παρασκευή, οι σελίδες μόδας στο ένθετο περιοδικό και ορισμένες σελίδες με τοπικά νέα. Σε ανακοίνωσή του προς τους εργαζόμενους ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Μπιλ Κέλερ εκφράζει την ελπίδα πως αυτά τα μέτρα θα επιτρέψουν να περάσει η χρονιά, χωρίς άλλες περικοπές.

Από την πλευρά της η Washington Post προχωρά σε σημαντική αναδιοργάνωση συγκεντρώνοντας σε μια αίθουσα («Universal News Desk») όλους τους συντάκτες που ασχολούνται με την έντυπη και την ηλεκτρονική έκδοσή της.

Πηγή: in.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωνσταντίνος Βασάλος - Δανάη Βαρθολομάτου: Το sunset date στη Μύκονο είχε και μια στιγμή... έντασης

Λένα Φλυτζάνη: Το χρήσιμο δώρο του Δημήτρη Οικονόμου

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες