Τα μεταγραφικά νέα κυριαρχούν και το Μεγάλο Σάββατο στον αθλητικό Τύπο. Επιπλέον, αρκετές από τις εφημερίδες έχουν συνεντεύξεις αθλητών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις αρχές Μαΐου, στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line στο ποδόσφαιρο.

«Δικό μας το Κύπελλο», δήλωσε στη «SportDay» ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ στο πάνω μέρος της σελίδας αναφέρεται πως ο Νενέ είναι στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Τους 10 παίκτες που έχει ξεχωρίσει από την αγορά της Αργεντινή ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι το πρώτο θέμα της «Εξέδρας». «Θετικός ο Πιζάρο στο τηλεφωνικό πρέσινγκ», λέει η «Derby». «Λέτο και Ματ δεν κάνουν στον Βαλβέρδε», ο τίτλος του «Φωτός» , που κάνει λόγο και για πρώτη επαφή με τον Γκαλέτι για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. «Δεν ήρθα για να κάνω τον νταή», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Ώρα των Σπορ» ο Στέλιος Μανωλάς. «Έχω ένα γκολ και για την ΑΕΚ», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο Ντιόγκο.

Με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ζαϊρί ασχολείται η «Score Live». Αποκρυπτογράφηση του Ουρουγουανού αμυντικού, Λουγκάνο κάνουν «Goal» και «Πράσινη». Τα χρήματα που έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής για τον Ντιόγκο ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο θέμα του «Φίλαθλου» και η προσπάθεια να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Φοφανά αυτό της «Γάτας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέρρευσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σε προπόνηση της Ρουμανίας – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!