Εφιάλτες… βλέπει ο Βίκτορ Μουνιόθ, μετά το χαμένο πέναλτι του Κασκέρο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με δηλώσεις του, ο προπονητής της Χετάφε φανέρωσε τη δυσαρέσκειά του για την αστοχία του Ισπανού μέσου και την μετέπειτα απώλεια της νίκης. Ο Κασκέρο δεν σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα, λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 2-2, αλλά σαν μην έφτανε αυτό οι «μερένχες» σκόραραν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς με 3-2.

«Βλέποντας το ξανά, η απόφασή του να το «σκάψει» δεν ήταν καθόλου σωστή. Το επόμενο πέναλτι θα το εκτελέσει κάποιος άλλος, περισσότερο προσεκτικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαπόρτα: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον Φλικ για επέκταση ως το 2028»

Κάνει δικό της τον Γκονζάλες η Ατλέτικο

La Liga-30η αγωνιστική: Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα - Μάχη με την Έλτσε πριν την ΑΕΚ για Ράγιο

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»