Η νέα αναβολή στο ραντεβού Χρυσικόπουλου – Ιμπάνιεθ κυριαρχεί σήμερα (23/04) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Οι εφημερίδες ασχολούνται, επίσης, με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία διευκρινίζεται ότι ο Νίκος Νοτιάς είναι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της Εταιρείας.
Χαρακτηριστικά:
«Σαν τα μικρά παιδιά…», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βαλβέρδε. Από την πλευρά της, η ΕΞΕΔΡΑ υποστηρίζει πως ο Νίκος Νοτιάς «κρατάει μεγάλη» την ΑΕΚ.
Το Goal News αναφέρει ότι ο Νοτιάς «έκλεισε την πόρτα στον» Μελισσανίδη. «Μαδάνε τη μαργαρίτα» Κόκκαλης-Βαλβέρδε είναι ο κεντρικός τίτλος του «Φιλάθλου».
Το «Φως αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός «μίλησε με Ίντερ για Σουάζο!», ενώ ο «Πρωταθλητής» σημειώνει πως υπάρχουν «δύο γαλλικά “κλειδιά” για τον Ολυμπιακό!»
Η «Πράσινη» αναφέρεται στον χθεσινό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι παίκτες του «έκρυβαν την μπάλα».
«Δράση ο Νοτιάς, αντί-δραση “Τίγρη”», λέει η «Ώρα για Σπορ», ενώ το «Score Live» έχει σε πρώτο πλάνο το «μήνυμα Νοτιά για το παρόν και το μέλλον».
Τέλος, το «Derby » κάνει λόγο για «Πόκα με την Μπόκα», ενώ η Γάτα υποστηρίζει ότι υπάρχουν «10 προπονητές για τον του… Βαλβέρδε».