Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στις 2 Μαΐου. Ο Ντιντιέ Ντομί προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας. Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε στις 10:30.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι «τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν κάτοχοι της Olympiacos Citibank Visa, οι οποίοι ξεναγήθηκαν και στους χώρους των εγκαταστάσεων του Ρέντη, ενώ πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube