Ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λούσιο Φιλομένο, αλλά αυτό φαίνεται να έχει ατονήσει τον τελευταίο καιρό, αν και ο 29χρονος Αργεντινός απέρριψε πρόσφατα πρόταση που του έγινε από τον Αστέρα Τρίπολης για ανανέωση της συνεργασίας τους. Από εκεί και πέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» ασχολούνται με άλλα μεταγραφικά ζητήματα. Ο πρώην αμυντικός της ομάδας, Χρήστος Καρυπίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην Ομόνοια, η οποία έκανε καλύτερη οικονομικά πρόταση από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κύπρο.

Υποψήφιος ο Βιολίδης

Στο νέο σχήμα που θα κατεβάσει ο Θανάσης Κατσαρής για τις εκλογές του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει ως αντιπρόεδρος ο Ηλίας Βιολίδης, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν χθες οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Θανάσης Κατσαρής με τον πρώτο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ -σε περίπτωση προκύψει αυτό το σχήμα από τις εκλογές- θα ασχολείται και πάλι με τα θέματα της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, θα προχωράει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, όπως και τα εμπορικά ζητήματα.

Κορυφαία στελέχη του συλλόγου τονίζουν πως δεν θα μειωθεί ο χρόνος που αφιέρωνε ο Ηλίας Βιολίδης για την ΠΑΕ, διότι και πάλι με αυτήν θα ασχολείται, ενώ τονίζουν πως αυτή η κίνηση που έγινε είναι πολύ θετική. Οι εκλογές θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου, το σχήμα Κατσαρή θα έχει τη στήριξη της ΠΑΕ και κάποιοι θεωρούν δεδομένο πως η διοίκηση Κατσαρή με το ανανεωμένο της σχήμα θα συνεχίσει στην προεδρία του Ερασιτέχνη.

Με 4-4-2 και Αναστάσακο, Μπακαγιόκο

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 στο αυριανό(25/4) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπου εάν ο ΠΑΟΚ νικήσει θα πάει με πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στα πλέι οφ. Ο Χαλκιάς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Κοντρέρας και Μαλεζάς θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Σνάουτσνερ θα είναι αντιστοίχως στο αριστερό και δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο Γκαρσία θα βρίσκεται μπροστά από την άμυνα και ο Ίβιτς θα έχει οργανωτικό ρόλο. Αριστερά θα παίξει ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Κονσεϊσάο. Στην επίθεση οι Μπακαγιόκο και Αναστασάκος θα συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο. Οι Σορλέν, Βερόν, Μουσλίμοβιτς είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μπιζέρα δεν θα αγωνιστεί διότι είναι τραυματίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.