Μπορεί ο Σεσκ Φάμπρεγκας να είναι αντιμέτωπος με τιμωρία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας για αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει «υποτιμηθεί» η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει αφού σύμφωνα με την «Daily Mail», Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμες να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Τα σενάρια περί μετακίνησης του διεθνούς άσου στην Ισπανία ενισχύονται από το γεγονός ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, πριν φύγει για την Άρσεναλ σε ηλικία 16 ετών. Παράλληλα, ο ταλαντούχος μέσος των Λονδρέζων φιγουράρει ψηλά στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης στις εκλογές που θα γίνουν το καλοκαίρι, θεωρείται βέβαιο πως θα ήθελε να συνδυάσει την εκλογή του με μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση.

Πηγές από την Ισπανία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που είχε και θεωρεί ότι κακώς του απαγγέλθηκαν οι συγκεκριμένες κατηγορίες. Επιπλέον υπάρχει ο φόβος ότι το κλίμα που καλλιεργείται εναντίον του, πιθανώς να έχει αντίκτυπο και στην απόδοσή του.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαπόρτα: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον Φλικ για επέκταση ως το 2028»

Κάνει δικό της τον Γκονζάλες η Ατλέτικο

La Liga-30η αγωνιστική: Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα - Μάχη με την Έλτσε πριν την ΑΕΚ για Ράγιο

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»