Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Λίβερπουλ φέρεται να έχει δείξει Ινδός μεγιστάνας, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail». Ο Γκράντι Ράο, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 4.2 δισ. λίρες είναι ήδη ιδιοκτήτης της ομάδας κρίκετ «Delhi Daredevils» στην πατρίδα του αλλά επιθυμεί να εισέλθει και στο χώρο του ποδοσφαίρου και η Λίβερπουλ αποτελεί την τέλεια ευκαιρία.
Μάλιστα εκπρόσωποι του Ινδού μεγιστάνα βρέθηκαν στο «Άνφιλντ» στο παιχνίδι των «κόκκινων» απέναντι στην Άρσεναλ που έληξε 4-4 και είχαν μια πρώτη επαφή με τους σημερινούς ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, Ζιλέτ και Χικς. Παράλληλα έχει αναφερθεί ενδιαφέρον για την ομάδα του λιμανιού και από επενδυτές με έδρα το Κουβέιτ αλλά από το Ντουμπάι.
Η φημολογία γίνεται εντονότερη αφού σύντομα οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ θα πρέπει να προχωρήσουν σε αποπληρωμή μέρους του δανείου ύψους 350 εκ λιρών το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για την αγορά της ομάδας.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης