90+4' Τέλος του αγώνα.

90+4' ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Κάμπορα, 3-2! Ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους οι οποίοι μετέτρεψαν το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου σε 3-2, χάρη σε ένα δεύτερο προσωπικό γκολ του Κάμπορα στις καθυστερήσεις, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

90+2' ΓΚΟΛ για τον Άρη που ισοφαρίζει με τον Κάμπορα, 2-2! Ο επιθετικός του Άρη έκανε ωραία κίνηση μέσα σατην περιοχή του Πανθρακικού και πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Ρούνιε για να ισοφαρίσει σε 2-2!

90' Τέσσερα λεπτά επιπλέον χρόνου.

89' Αλλαγή για τον Άρη, ο Λαμπριάκος στη θέση του Κουλουχέρη.

84' Δυνατό σουτ του Βλοντάρτσικ από μακριά, άουτ.

81' Κίτρινη κάρτα στον Νέτο για διαμαρτυρία.

80' Ο Άρης διαμαρτύρεται για πέναλτι σε τράβηγμα του Αργυρίου στον Χαβίτο, μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού.

76' Νέο γκολ του Άρη ακυρώνεται ως οφσάιντ και πάλι σωστή η υπόδειξη, καθώς ο Κάλβο δεν καλυπτόταν.

74' Αλλαγή για τον Πανθρακικό, ο Χαραλάμπους στη θέση του Ριέρα.

73' Κίτρινη κάρτα στον Κάλβο.

72' Αλλαγή για τον Άρη, ο Βλοντάρτσικ στη θέση του Μπατιόν.

69' Κόκκινη κάρτα στον Στόικο (δεύτερη κίτρινη), για μαρκάρισμα στον Κάλβο.

67' Κίτρινη κάρτα στον Ριέρα.

63' ΓΚΟΛ για τον Άρη που μειώνει στο σκορ με τον Πρίττα, 1-2! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Κάμπορα πήρε την κεφαλιά και ο Ρούνιε με τη συνδρομή του δεξιού του δοκαριού δεν επέτρεψαν στην μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, κατέληξε όμως στα πόδια του Πρίττα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και μειώσε στο σκορ για τους γηπεδούχους.

62' Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ζεντίλ, ο Ρούνιε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.

59' Ο Άρης συνεχίζει να έχει την πρωταβουλία.

55' Αλλαγή για τον Πανθρακικό, ο Τροΐζε στη θέση του Ζαπρόπουλου.

51' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Κάλβο βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ρούνιε, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

50' Μακρινό σουτ του Νέτο, άουτ.

46' Αλλαγή για τον Άρη, ο Κάλβο στη θέση του Ρεγκέιρο.

46' Αλλαγή για τον Πανθρακικό, ο Μπεβάκουρα στη θέση του Ντιαλό.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45+1' ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό με σκόρερ τον Γήττα, 0-2! Ο μέσος της ομάδας της Κομοοτηνής πέτυχε ένα πανομοιότυπο γκολ με αυτό του Πόνσε, καθώς έξω από την περιοχή του Άρη εξαπέλυσε τον δικό του ''κεραυνό'' και έβαλε την ομάδα του με δύο γκολ μπροστά!

45' Ένα λεπτό επιπλέον χρόνου.

43' Ο Άρης είναι διαρκώς στο προσκήνιο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά το αιφνίδιο γκολ του Πόνσε οι παίκτες του κάνουν λάθη στην επίθεση, δείγμα της κακής ψυχολογίας τους.

41' Πλασέ του Κάμπορα από κοντά αλλά με κακή τοποθέτηση του σώματός του, η μπάλα άουτ.

38' Κίτρινη κάρτα στον Βανγκέλι για ''θέατρο'' στην αντίπαλη περιοχή.

36' Κεφαλιά του Ρεγκέιρο, η μπάλα ψηλά άουτ.

35' Μακρινό σουτ του Χαβίτο, άουτ.

35' Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νέτο λίγο έξω από την περιοχή και προς τ' αριστερά, ο Ρούνιε διώχνει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία.

31' Ο σκόρερ Πόνσε σουτάρει μέσα από την περιοχή, άουτ.

28' ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό με σκόρερ τον Πόνσε, 0-1! Ο Αργεντινός πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ! Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και από απόσταση περίπου 30 μέτρων εξαπέλυσε έναν δεξί ''κεραυνό'', η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη και κατέληξε στα δίχτυα!

27' Μετά από προσπάθεια του Χαβίτο από δεξιά, η μπάλα έφτασε περίπου στο ύψος του πέναλτι και προς τ' αριστερά, στη συνέχεια ήρθε ο Ζεντίλ με φόρα και σούταρε δυνατά άουτ.

24' Γκολ για τον Άρη που ακυρώνεται σωστά, καθώς ο Ρεγκέιρο ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα που ο Ζεντίλ προσπαθεί να τον ''βρει'' στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων.

20' Σε αντεπίθεση του Άρη, ο Χαβίτο πάσαρε στον Ζεντίλ ο οποίος μόνος του από θέση μέσα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία του Ρούνγε και ο τελευταίος μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.

19' Πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Ζεντίλ έξω απο την περιοχή, καταλήγει στην αγκαλιά του Ρούνιε.

15' Μέχρι στιγμής ο Άρης έχει την απόλυτη πρωτοβουλία στο παιχνίδι, όπως και τις ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, ενώ ο Πανθρακικός έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Μετά από κόντρα, ο Κάμπορα βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ρούνιε, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έδιωξε ενστικτωδώς και στη συνέχεια ο Ρεγκέιρο δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία.

5' Ο Χαβίτο βγαίνει επικίνδυνα από δεξιά, πασάρει στον Κάμπορα στην ''καρδιά'' της άμυνας των φιλοξενούμενων, αλλά οι αμυντικοί προλαβαίνουν προτού ο επιθετικός των γηπεδούχων πλασάρει τον Ρούνιε.

4' Εκτέλεση φάουλ του Ζεντίλ από αριστερά, ο Πόνσε λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε κίονερ.

3' Κίτρινη κάρτα στον Στόικο.

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Βαλεντίν, Κουλουχέρης (89' Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας, Μπατιόν (72' Βλοντάρτσικ), Τιάγκο, Χαβίτο, Κάμπορα, Ρεγκέιρο (46' Κάλβο)

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρούνιε, Αγγελόπουλος, Ζαπρόπουλος (55' Τροΐζε), Ματέις, Γήττας, Ριέρα (74' Χαραλάμπους ), Πόνσε, Στόικος, Λόπεζ, Αργυρίου, Ντιαλό (46' Μπεβάκουρα)

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί διαιτ.: Τρύφων (Δράμας) / Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης