Μια "ανάσα" από το να συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sunday People», οι διοικούντες την ομάδα του Μάντσεστερ στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού βλέπουν τον αντικαταστάτη του Μαρκ Χιουζ. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές γνωστοποίησαν ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην περίπτωση που η συμφωνία «ναυαγήσει», τότε οι «πολίτες» θα κινηθούν για την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ.

Μετά από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αυτοπροτάθηκε μεσοβδόμαδα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, άλλη μία ομάδα προστέθηκε στην λίστα αυτών που είναι υποψήφιες για να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του Ιταλού τεχνικού.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube