Δε θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος ο Ιομάρ Μαζίνιο, δίνοντας το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο, νικηφόρο για τον Άρη, παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς παρά τη νίκη και, δη, με "ανατροπή", η ομάδα του έμεινε εκτός play-off. «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος. Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μπούμε στα play-off», τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων» και την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά του, ο Εμίλο Φερέρα είπε: «Είναι δύσκολο να χάνεις στα τελευταία λεπτά. Πετύχαμε τον στόχο μας και η ομάδα πρέπει του χρόνου να συνεχίσει, από εκεί που τελειώνει φέτος».

Αναλυτικά:

Ο Ιομάρ Μαζίνιο δήλωσε αρχικά ότι: «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος. Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μπούμε στα play-off. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα αυτός ήταν ο στόχος μας. Στην πρώτη μου παρουσία σε πάγκο ομάδας είμαι περήφανος που βρέθηκα σε μία ομάδα που γνώριζα καλά. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε». Ερωτηθείς για το αν πίστευε πως η Λάρισα θα μπορούσε να χάσει βαθμούς στη Λιβαδειά, απάντησε: «Πίστευα ότι η Λάρισα δύσκολα θα έπαιρνε αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, αλλά δυστυχώς το πέτυχε».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, υπογράμμισε: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Έχω συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο. Θα ήμουν χαρούμενος αν συνέχιζα την καριέρα μου στον Άρη», ενώ αναφορικά με τους φίλους της ομάδας είπε: «Ο κόσμος είναι η δύναμη του Άρη. Δεν άφησαν ποτέ την ομάδα μόνη».

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Εμίλιο Φερέρα, σχολίασε για το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, ότι: «Είναι δύσκολο να χάνεις στα τελευταία λεπτά. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ρούνιε και ο Στόικος. Τα τελευταία 25 λεπτά ήταν πολύ δύσκολα για μας να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε απέναντί μας μία ομάδα όπως ο Άρης, που είναι πολύ δυνατή τεχνικά». Τέλος, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς, είπε: «Το πρωτάθλημα τελείωσε, πετύχαμε το στόχο μας και η ομάδα πρέπει του χρόνου να συνεχίσει από εκεί που τελειώνει φέτος».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

TAGS: Άρης