Τα αποτελέσματα σε ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα αθλήματα, κυριαρχούν σήμερα (27/04) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Ωστόσο, οι εφημερίδες ασχολούνται, επίσης, με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όπως και με τη συμμετοχή της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (02/05).

Χαρακτηριστικά:

«Θέλει “Μέσι”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Βασσίλη Κουτσιανικούλη. Από την πλευρά της, η Εξέδρα υπογραμμίζει πως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι «ο καλύτερος της 24ετίας»

Το Goal News κάνει αναφορά στη βαθμολογία των πλέι οφ. Ο «Φιλάθλος» αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, σημειώνοντας «λάμψη από το παρελθόν».

Το «Φως υπογραμμίζει πως «ο Ματ (Ντάρμπισαϊρ πέτυχε) εγγλέζικο σούπερ γκολ», ενώ ο «Πρωταθλητής» σημειώνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πάνε για το «ντάμπλ!»

Η «Πράσινη» υποστηρίζει πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Χενκ Τεν Κάτε συμφώνησαν να αποκτηθούν «δύο κανόνια!»

«Το… φυλάει για τον “κηπουρό”», λέει η «Ώρα για Σπορ», ενώ το «Score Live» αναφέρει «εξιλέωση με κούπα!»

Τέλος, το «Derby » φιλοξενεί δηλώσεις του Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο οποίος θεωρεί ότι «και αυτό το Ευρωπαϊκό» θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί