Ομάδα από το τους παίκτες μέχρι και τη διοίκηση θα πρέπει να γίνει ο Παναθηναϊκός για να πετύχει τους στόχους του, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά το πέρας του ΔΣ της ΠΑΕ, στέλνοντας σαφές μήνυμα για ενότητα μεταξύ των μετόχων. Ο «Τζίγκερ» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό τονίζοντας ωστόσο πως αυτή δεν θα προχωρήσει δίχως τις απαραίτητες εγγυήσεις, ενώ για το μπάτζετ του συλλόγου ανέφερε πως θα καθοριστεί σε επόμενο ΔΣ.

«Δεν πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο. Κάναμε μία πρώτη συζήτηση με τον προπονητή και τον κ. Αντωνίου για να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Τη φετινή χρονιά δυστυχώς ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός στόχων. Αυτό πρέπει να συζητηθεί και να αναλυθεί, γιατί κάποιος λόγος θα υπήρχε. Ένα μέρος είναι η ενίσχυση της ομάδας. Οι ομάδες όμως δεν γίνονται μόνο με τα χρήματα. Για να παίξουμε καλύτερη μπάλα και να κυνηγάμε τους στόχους μας πρέπει να γίνουμε ομάδα, από το πρώτο ως το τελευταίο άτομο, και αυτό αφορά από τους παίκτες μέχρι τη διοίκηση. Αν δεν παίξουμε σαν ομάδα, δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σχολίασε και την εισήγηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που ουσιαστικά έστειλε τελεσίγραφο στο Δήμο Αθηναίων για το γήπεδο. «Η τοποθέτηση του κ. Βγενόπουλου ήταν σημαντική. Είμαστε σε καλό δρόμο για να πάρουμε τις εγγυήσεις. Είναι προφανές πως αν δεν είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε για το γήπεδο. Ο κύριος Βγενόπουλος έκανε μία πρόταση, έθεσε κάποιους προβληματισμούς και κάποιες σκέψεις. Καλό είναι να λειτουργούμε με το μίνιμουμ του κόστους. Παρόλο που έχει εκπροσώπους, θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό να ήταν ο ίδιος ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο ΔΣ, για να μην δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις. Στο τέλος της ημέρας δημιουργούνται παρερμηνείες χωρίς λόγο».

Όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας, ανέφερε: «Αργότερα, πιθανώς μετά το τέλος των play-offs, ο κύριος Αντωνίου θα μας φέρει συγκεκριμένες προτάσεις και θα συζητήσουμε τι πρέπει να αλλάξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προτού προχωρήσουμε σε κινήσεις πρέπει να αναλύσουμε τι έχει συμβεί», ενώ κλείνοντας τόνισε: «Είναι η πρώτη χρονιά πολυμετοχικότητας, όπου υπάρχουν πολλές φωνές. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και τι πρέπει να διορθώσουμε. Δεν είναι μόνο θέμα παικτών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Στροφή στη Σπάρτα με ερωτηματικό Φορτούνη και αλλαγές στην ενδεκάδα

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο