Την απάντηση της Ουρακάν (σήμερα ή αύριο) στην πρόταση που έχουν καταθέσει για τον εκ νέου δανεισμό του Μάουρο Μιλάνο περιμένουν οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες των Αρκάδων να κρατήσουν τον Αργεντινό συναντούν αρκετές δυσκολίες, αλλά δεν φαίνονται αξεπέραστες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι «κυανοκίτρινοι» πρότειναν στον 25χρονο άσο να μείνει στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού, θέλοντας να αποφύγουν το ρίσκο και να πληρώσουν την οψιόν (400.000 ευρώ) αγοράς για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς και πολύμηνους τραυματισμούς.

Από την πλευρά του, ο Μιλάνο έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Τρίπολης, παρότι στην πρόταση που του έγινε υπήρχε όρος στο συμβόλαιο να πληρώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Αστέρα περιμένουν την απάντηση της Ουρακάν, με τις τελευταίες πληροφορίες από τη χώρα του ταγκό να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικές. Αν τελικά η αργεντίνικη ομάδα δεν δεχθεί να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη, τότε οι Αρκάδες θα ρισκάρουν και θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση αναμένεται να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Φλάβιο, Κανακούδη και Λαδάκη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας είναι μοιρασμένες.

Παράλληλα, οι «κυανοκίτρινοι» θα αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού τους αντικαταστάτες των Ζαϊρί και Φιλόμενο, με τον Βίσνιαρεκ της Αρμίνια, τον Μπάμπιτς της Χέρτα και τον Σεκτιουί της Πόρτο να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Οι παίκτες είχαν θετική οργή να αποδείξουν ότι είναι ίδια ομάδα με εκείνη πριν τη διακοπή»

One… Jovic Show στην OPAP Arena: Τα highlights από την τεσσάρα της ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Νικολογιάννης: «Δύσκολο να διαχειριστείς τέτοια ήττα, παραδόθηκε ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Να μας γίνει μάθημα αυτό το ματς, δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε»

Νίκολιτς: «Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο - Τι να πώ για κάποιον που βάζει 4 γκολ;»

Κετσετζόγλου: «Ιστορικός Γιόβιτς, τεράστια τακτική νίκη του Νίκολιτς»

Τσακίρης: «Νίκη προσωπικότητας για την ΑΕΚ - Η ποιότητα του Γιόβιτς έκανε τη διαφορά»

Η κίνηση του Βίντα στον Ηλιόπουλο για να… σβήσει το πρόστιμο του αποκλεισμού!

Αφηνιασμένος Γιόβιτς, αγριεμένη ΑΕΚ και τεσσάρα στον Παναθηναϊκό!