Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για το μεγάλο του όνειρο, το να καταφέρει δηλαδή η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους που διεκδικεί φέτος. «Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, το όνειρο είναι το τρεμπλ και αν το καταφέρουμε θα το οφείλουμε κυρίως στον κόσμο μας».

Ο μέσος των Καταλανών πρόσθεσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα. «Θα κερδίσουμε στη Μαδρίτη και θα βρεθούμε αγκαλιά με τον τίτλο, δεν προβλέπω σκορ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσουμε».

Ο Ινιέστα αναφέρθηκε και στο επικείμενο επαναληπτικό ημιτελικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο. «Ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και έτσι θα μπορέσουμε να στρέψουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στην Τσέλσι».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»