Σε καραντίνα τέθηκε ο Τζόι Μπάρτον στη Νιούκαστλ. Ο πρώην διεθνής μέσος αποβλήθηκε για ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τσάμπι Αλόνσο στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ το Σάββατο και θα απουσιάσει από τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του, Άλαν Σίρερ, του έκανε συστάσεις σε πολύ αυστηρό ύφος στα αποδυτήρια, αφού η αψυχολόγητη ενέργειά του θα στερήσει έναν πολύτιμο παίκτη στην προσπάθεια να αποφύγουν οι «καρακάξες» τον υποβιβασμό. Ο οξύθυμος Μπάρτον, που έχει συλληφθεί αρκετές φορές για επεισόδια εκτός γηπέδου, αντέδρασε στα λεγόμενα του Άγγλου τεχνικού και είχαν μία έντονη λογομαχία.

Όλα συνηγορούν στο ότι ο 26χρονος Μπάρτον δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ, αφού δεν εκτίμησε και δεν αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube