Την τελευταία του προπόνηση με τη φανέλα της Ξάνθης πραγματοποίησε την Τρίτη ο Πάβελ Λίνκα. Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Πολωνός τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έλαβε τις ευχές από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας για καλή συνέχεια στην καριέρα του. Την ίδια εξέλιξη αναμένεται να έχει και η περίπτωση του Χάρη Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Βόλφγκανγκ Βολφ δεν συμπεριλαμβάνει τον ακραίο μέσο στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο (όπως και τους Γκρζέλακ- Ταϊντέρ) και μάλιστα οι διοικούντες τον ενημέρωσαν να βρει νέα ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ακρίτες συνέχισαν κανονικά τις προπονήσεις. Η άδεια του καλοκαιριού θα ισχύσει από τις 24 Μαΐου, ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων στα Πηγάδια. Για τις επόμενες μέρες και όσο καιρό διαρκέσει η αγωνιστική δραστηριότητα, οι παίκτες της Ξάνθης θα δώσουν αρκετά φιλικά παιχνίδια. Το νέο όνομα τραυματισμού ακούει στο όνομα, Ντιέγκο Κιντάνα. Ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής δεν επέτρεψε στον Αργεντινό μέσο να προπονηθεί και αρκέστηκε σε θεραπεία.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκουλάς - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Ξάνθη