Οριστικές εξελίξεις με το θέμα του προπονητή είναι πιθανόν να υπάρξουν σήμερα(7/5) στην Ανόρθωση και τρεις είναι οι υποψήφιοι για συγκεκριμένη θέση, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού, Ούγκο Μπρος βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, μίλησε με τους διοικούντες την ομάδα και φάνηκε θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της, ενώ δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρώτος στόχος παραμένει ο πρώην προπονητής των Λεβερκούζεν και Γαλατασαράι, Μίχαελ Σκίμπε, αλλά πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Έχει ήδη δεχθεί πρόταση, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι μεγάλες και δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Με τον Γερμανό τεχνικό έγινε και άλλη επαφή χθες και θα γίνει ακόμη μία προσπάθεια.

Η τρίτη περίπτωση είναι του Ερνστ Μίντεντορπ, που εργάζεται στη γερμανική Έσσεν. Ο Γερμανός πήγε στην Κύπρο πριν λίγες ημέρες, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και θα αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι άλλες δύο περιπτώσεις. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να προσληφθεί για τη θέση του προπονητή ο Ούγκο Μπρος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία