Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσέλσι - Μπαρτσελόνα, Τομ Χένινγκ Όβρεμπο. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Νορβηγός ρέφερι φυγαδεύτηκε από την Αγγλία, καθώς απειλούνταν η σωματική του ακεραιότητα.

Οι «μπλε» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Όρεμπρο που έγινε στόχος και των οπαδών του λονδρέζικου συλλόγου. Συγκεκριμένα, η αστυνομία του άλλαξε ξενοδοχείο, ενώ και οι αρχές της Νορβηγίας διεξάγουν έρευνες για απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του, μέσω διαδικτύου.

«Παρακολουθούμε στενά ό,τι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. Οτιδήποτε θα μπορούσε κατά τη γνώμη μας να απειλήσει την προσωπική του ασφάλεια θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν», ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος της αστυνομίας του Όσλο.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία