Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών ενόψει των δύο τελευταίων εντός έδρας αγώνων της με αντίπαλο την Αργεντινή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του World League, οι οποίοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 24 έως 26 Ιουνίου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» της Θεσσαλονίκης. Εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες ο Νίκος Ρουμελιώτης. Απευθείας θα καλύψει η ΕΤ-1 το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ανδρών με την Αργεντινή την Παρασκευή στις 21:00.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Χαριτωνίδης και ο Άρης Αγγελόπουλος έχουν 14 παίκτες στη διάθεσή τους και η 12άδα για τους δύο αγώνες αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα ελιναι οι εξής: Γκιούρδας, Κυριαζής, Λάππας, Μπάεφ (ακραίοι), Πανταλέων, Τσακιρόπουλος, Χατζηαντωνίου, Σμαραγδής (κεντρικοί), Στεφάνου, Δημητρακόπουλος (λίμπερο), Τσέργας, Προύσαλης, Κουρνέτας (πασαδόροι) και Ρουμελιώτης (διαγώνιος). Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο διεθνής διαγώνιος της ΕΑ Πατρών, ο Νίκος Ρουμελιώτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον ώμο. Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας του συνέστησε ξεκούραση και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στους αγώνες με την Αργεντινή στη Θεσσαλονίκη για το Παγκόσμιο Λιγκ.

*** Η συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Ιουνίου και ώρα 1μ.μ στους Κήπους Νομαρχίας Θεσσαλονίκης (Β. Όλγας 198).

*** Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και η τιμή τους είναι 10 ευρώ και γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 9πμ-1μμ και 5-7μμ. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 16 ετών είναι ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ, θα διοργανωθεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ μέσα από τον φωτογραφικό φακό», η οποία θα ανοίξει τις «πύλες» της την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 7μμ, στο Περίπτερο 3 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 7.30μμ, ενώ και τις τρεις μέρες της λειτουργίας της (μέχρι την Κυριακή 26 του μήνα), η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 7μμ έως τις 9.30μμ. Η έκθεση της ΕΟΠΕ, που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα, είναι μια ευγενική χορηγία της HELEXPO.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube