Τρόμαξαν στην προπόνηση της Πέμπτης της SKODA Ξάνθη. Κατά τη διάρκεια μιας εκ των ασκήσεων στο ποδοτένις, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Μαλαδένης, χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα. Το θετικό είναι ότι η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στις προπονήσεις της ακριτικής ομάδας.

Αγωνιστικά, η προπόνηση έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη και σε χαλαρούς ρυθμούς, με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να μη χάσουν τη διάθεσή τους, καθώς αγωνιστικό κίνητρο δεν υπάρχει, πλέον. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ένας 17χρονος, ο οποίος προέρχεται από την Ελασσώνα, ενώ θα παραμείνει τις επόμενες μέρες και θα προπονείται, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Για την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ το Σάββατο (17:30) υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Ξάνθη