Την απάντησή της στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (8/5) το μεσημέρι ο πρώην στέλεχός της και υποψήφιος για την διεκδίκηση της διοίκησης του ΑΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος, εκδηλώνοντας τις προθέσεις του για κάθοδο του στις εκλογές, έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να κρατήσει διακριτική στάση στις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. Κάναμε την επιλογή που πιστεύουμε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου αν δεν την ακολουθούσαν εμπρηστικές δηλώσεις, γεμάτες υπαινιγμούς για την διαφάνεια και την εντιμότητα της πρότασής μας. Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα.

Οι υπέρμετρες, έστω προσωπικές, φιλοδοξίες του καθενός δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στην ενότητα του Π.Α.Ο.Κ. Η αγωνιώδης προσπάθεια κατάληψης αξιώματος (της ΚΑΕ πιο πριν, του Α.Σ. τώρα) δεν είναι δικαιολογία να ανακαλύψει ξαφνικά ο κ. Παπαδόπουλος, διακωμωδώντας βάναυσα το όνομα του μεγάλου συλλόγου μας, ότι ο κ. Κατσαρής είναι πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ.

Η εξυγίανση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα όραμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είναι σήμερα εφικτή χάρη στη συσπείρωσή τους και στη συνεχόμενη αιματηρή προσπάθεια. Την τρομακτική αυτή ενότητα είναι αδιανόητο πρώην στελέχη της Π.Α.Ε. να επιχειρούν να την ροκανίσουν προς ίδιον όφελος. Όποιος προσπαθεί -δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.