Την πρόθεσή του να παραχωρήσει το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, απευθύνοντας, παράλληλα, ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, έκανε γνωστή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος την Πέμπτη, σε έκτακτο ΔΣ που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου. Φαβορί ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, στις 15 ή 22 Ιουνίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη, στις οποίες ο κ. Γιαννακόπουλος, ίσως, δε θέσει υποψηφιότητα.

Ψάχνει «συνεχιστή», έρχεται ο Σταθοκωστόπουλος...

Άνθρωπο, ο οποίος θα έχει διάθεση, αλλά και χρήματα να επενδύσει στο πιο δαπανηρό τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ψάχνει ο νυν πρόεδρος, Θανάσης Γιαννακόπουλος. Η πρόταση του προέδρου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προϋποθέτει το εγχείρημα να έχει προοπτική να κάνει πιο «μεγάλο» τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, το κάλεσμα αφορά όποιον ενδιαφέρεται να πάρει είτε όλο, είτε μέρος του τμήματος. Μάλιστα, επισήμανε ότι, γενικότερα, ο Ερασιτέχνης έχει ανάγκη από χορηγούς που θα βοηθήσουν οικονομικά όλα τα τμήματα. Σε ό,τι αφορά το τμήμα βόλεϊ, φαβορί θεωρείται ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος έχει βάλει τη δική του «σφραγίδα» στο τμήμα, κατά το παρελθόν.

Αναφορικά με τις εκλογές του Ερασιτέχνη, ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ότι είναι πιθανό να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα. Αυτό θα φανεί στις επερχόμενες εκλογές, οι οποίες έχουν προγραμαμτιστεί στις 15 Ιουνίου και, αν δεν υπάρξει απαρτία, θα διεξαχθούν μία εβδομάδα αργότερα.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!