Ευχαριστημένος μόνο από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό των πλεί οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, εμφανίστηκε το Σάββατο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αρη. Ο Σερβος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι στη σειρά των ημιτελικών.
Αναλυτικά, όσα είπε:
«Είμαι ευχαριστημένος που θα είμαστε σε ακόμα έναν μεγάλο τελικό. Παίξαμε σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών αμέσως μετά φάιναλ φορ και ήταν δύσκολο, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τα τρία απέναντι στον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης είναι ότι έκανε κάποιες τροποποιήσεις στην άμυνά του. Αλλά αυτή είναι η ίδια άμυνα που σκοράραμε τέσσερις φορές εύκολα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς αφού κάπως έτσι περιμένω να μας παίξει κι ο Ολυμπιακός».
Ενώ, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα: «Ο Σπανούλης χτύπησε στην αρχή του αγώνα και ήθελε να παίξει παρότι πονούσε. Προσπάθησα να του δώσω χρόνο να ξεκουραστεί και να χρησιμοποιήσω άλλους. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που παίξαμε κάποια λεπτά με πεντάδα που ποτέ δεν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ σε κάποια προπόνηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για ακόμα μία φορά».
Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Αρη, Αντρέα Ματσόν, επεσήμανε: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερα αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου οποίοι από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα δεν το έβαλαν κάτω. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Για εμένα δεν υπάρχει πίεση. Η πίεση υπάρχει στα παιδιά που αμείβονται με 800 ευρώ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Αν αυτή βέβαια μας δώσει κάτι αφού μέχρι τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Έχοντας δύο ομάδες στο φάιναλ φορ και τη μία να έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα τόσες φορές τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα αξίζει να έχει τρεις ομάδες».