Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για πιθανούς και απίθανους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό που συνέβηκε στον Κιρκ Μπρόουνφουτ ξεπερνά τα όρια. Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός της Ρέιντζερς κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να τεθεί "νοκ άουτ" από τις υποχρεώσεις της ομάδας του από ένα αυγό!

Το λάθος του ποδοσφαιριστή ήταν ότι χρησιμοποίησε φούρνο μικροκυμάτων για τις «γαστρονομικές» του δημιουργίες και όταν προσπάθησε να ελέγξει κατά πόσο κατάφερε να μαγειρέψει το αυγό και άνοιξε το φουρνάκι, καυτό νερό έπεσε στο πρόσωπό του. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετές πληγές στο πρόσωπό του Μπρόουντφουτ, καθώς και η μεταφορά του στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Εκπρόσωπος της Ρέιντζερς, μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Record», τόνισε πως , παρά το αστείο της υπόθεσης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή. «Μπορεί να ακούγεται αστείο, δεν παύει, όμως, να είναι ένα σοβαρό περιστατικό. Το πρόσωπο του Κιρκ είχε καεί άσχημα, αλλά, μάλλον, ήταν πολύ τυχερός. Θα μπορούσε να χάσει με κάψιμο το μάτι του, γεγονός που θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα του».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία