Το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό είναι η ενότητα, ή αλλιώς ένα κοινό σημείο ''πλεύσης''. Σε αυτό το μήκος κύματος και, με γνώμονα το καλό του συλλόγου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, δήλωσε μετά το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, ότι: «Άλλος μιλάει για καφέ κι άλλος για τσάι. Να αφήσουν τον Πατέρα να κάνει την προεδρία, με βάση αυτά που ορίζει το καταστατικό και, στο τέλος, να γίνεται "ταμείο" και να πουν πήγε καλά παραμένει, δεν πήγε να πάει σπίτι του». «Θα τα πούμε μετά τα πλέι-οφ», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

«Θα καταντήσω γραφικός, γιατί σε κάθε παιχνίδι μου κάνετε ερωτήσεις. Για το μπάτζετ να ρωτήσετε αυτούς που έχουν βάλει την ημερήσια διάταξη. Εγώ θα πάω στο συμβούλιο της Πέμπτης, με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρχει οικονομική ευρωστία δεν μπορεί να πάει καλά η ομάδα. Υπάρχει ενότητα, απλώς υπάρχουν διαφορετικές γνώμες. Άλλος μιλάει για καφέ κι άλλος για τσάι. Να αφήσουν τον Πατέρα να κάνει την προεδρία με βάση αυτά που ορίζει το καταστατικό και στο τέλος να γίνεται ταμείο και να πουν πήγε καλά παραμένει, δεν πήγε να πάει σπίτι του. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Να είστε σίγουροι».

Γιώργος Βαρδινογιάννης: «Θα τα πούμε μετά τα πλέι οφ»

Υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ συνέστησε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. «Σας έλεγα μια ζωή ότι οι ομάδες χτίζονται. Χρειάζεται καλός πολιτικός μηχανικός. Αυτό δεν αφορά τον κ. Πατέρα. Ο κ. Πατέρας εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Άλλος είναι ο μηχανικός. Δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση δηλώσεις κρίσης εν μέσω πλέι-οφ. Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει το καλύτερο υλικό από ποτέ. Θα τα πούμε μετά τα πλέι-οφ», τόνισε ο «καπετάνιος».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!