Δρακόντεια, όπως και στο ΣΕΦ, αποφασίστηκε να είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του γηπέδου, εν όψει του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 25/5, 21:30). Το νέο μέτρο που θα εφαρμοστεί έχει σχέση με τη χρησιμοποίηση ενός τεράστιου προστατευτικού διχτυού, που θα τοποθετηθεί περιμετρικά του πάγκου των «ερυθρολεύκων». Την πρόταση έκανε η πλευρά των «πρασίνων», ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και πάλι για το γεγονός ότι η απόσταση των πάγκων από τις κερκίδες είναι στο ΟΑΚΑ μόλις 8 μέτρα, ενώ στο ΣΕΦ 17.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι πτυσσόμενες εξέδρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ κενές θα μείνουν οι πρώτες οκτώ σειρές πίσω από το καλάθι που θα κάνουν προθέρμανση οι Πειραιώτες. Στους κενούς αυτούς χώρους, δηλαδή πίσω από τον πάγκο και το καλάθι του Ολυμπιακού, θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Στη σύσκεψη ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Στεφάνου και Γεωργαντή, ενώ εκ μέρους του Ολυμπιακού παρευρέθηκαν οι Σταυρόπουλος, Μπουντούρης και Μαντζάνας.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ άρχισε. «Τα εισιτήρια θα μπορούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να παραλαμβάνουν από τη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" στις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Τρίτη (19/5/2009): 15:00-21:00
Τετάρτη(20/5)
Πέμπτη(21/5)
Παρασκευή(22/5): 09:00-20:00

Για το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσω του site, την Παρασκευή. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία) τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός