Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κυριαρχούν σήμερα (20/05) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τα σημερινά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague (σ.σ.: Λάρισα-ΠΑΟ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ).

Χαρακτηριστικά:

«Ο Γκαλάς, η Gazprom και η βόμβα», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «ρέστα για Πιζάρο».

Το Goal News αναφέρει ότι η ΑΕΚ «“κλειδώνει” το μέλλον της», ενώ ο «Φιλάθλος» γράφει «Μπόνους σε Γιούρκα … προτείνει ο ΠΑΟ για να φορέσει πάλι την πράσινη φανέλα».

Το «Φως» έχει ως πρώτο θέμα: «“Οι Έλληνες θα πάρουν τον Μπόμπο”», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί τις δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή συν. Τύπου ο Γιαννάκης, ο οποίος τόνισε: «Δεν αλλάζω τίποτα!»

Η «Πράσινη» αναφέρει ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός «γκαζώνει για σεντόνι».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «αποτελειώστε τους», ενώ το «Score Live» αναφέρει ότι «μια γροθιά κόντρα σε όλους!».

Τέλος, το «Derby » τονίζει ότι «τελειώνουν τον Γκούμα», ενώ η Γάτα υποστηρίζει ότι ο Φίχερ είπε στην διοίκηση του Ολυμπιακού: «πάρτε πακέτο με Μπόμπο και Ζε Ρομπέρτο!..».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένταση στο Μεξικό-Πορτογαλία: Ο Πέδρο Νέτο «άρπαξε» τον Γκαγιάρδο

Φιάσκο στο φιλικό ΗΠΑ-Βέλγιο: Οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν με ίδιες εμφανίσεις

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, δεν έπαιξαν Πινέδα και Σάντσες-Τραγωδία με θάνατο οπαδού

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία