Την περίπτωση του Κώστα Μενδρινού βλέπει με καλό «μάτι» ο Χρήστος Πανόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο πρόεδρος της Ξάνθης αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτηση του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων της Superleague.

Το όνομα του 24χρονου άσου έχει ακουστεί, κυρίως, για τον Άρη, αλλά ο ισχυρός άνδρας των Ακριτών εμφανίζεται αποφασισμένος να αποσπάσει την υπογραφή του. Αν τελικά ο κ. Πανόπουλος καταφέρει να πείσει τον Μενδρινό, τότε θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Ξάνθης εν όψει της νέας σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο «Μένδρι» είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Τελείωσαν με «οκτάρα»

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες της Ξάνθης, οι οποίοι στο τελευταίο φιλικό της χρονιάς επικράτησαν 8-1 της ομάδας Νέων. Για την ιστορία, οι Τζιωρτζιόπουλος και Χασομέρης σημείωσαν από δύο γκολ και από ένα οι Πόι, Γκρζέλακ, Κωστούλας και Μάνταλος. Μετά το τέλος του φιλικού ακολούθησε μπάρμπεκιου με τη συμμετοχή όλων των παικτών. Το ευχάριστο για τους Ακρίτες είναι ότι τα βάσανά τους ολοκληρώθηκαν για φέτος, μια και τις επόμενες τρεις ημέρες θα περιοριστούν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκουλάς - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Ξάνθη