Ήταν απολύτως λογικό ο μέσος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, με την πληθωρική του παρουσία στο σύλλογο του Λονδίνου τα τελευταία οχτώ χρόνια, να μπει στο πάνθεον των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία των «μπλε». Αυτό που αποτελεί είδηση, είναι ότι o 30χρονος άσος όχι μόνο μπήκε στο κλαμπ των κορυφαίων, αλλά τους ξεπέρασε κιόλας.

Ο διεθνής μέσος ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας για τρίτη φορά στην καριέρα του ως ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, επίτευγμα που κανείς άλλος στην ιστορία του συλλόγου δεν έχει καταφέρει. Ο Λάμπαρντ ξεπέρασε «θρύλους» όπως οι Ρέι Γουΐλκινς, Τζον Χόλινς, Ντένις Γουάιζ και Τζιανφράνκο Τζόλα, που κατάφεραν να τιμηθούν δύο φορές με το συγκεκριμένο βραβείο.

«Αισθάνομαι υπέροχα, γιατί βρίσκομαι σε μία λίστα με ανθρώπους που έχουν δοξάσει τη φανέλα της Τσέλσι. Ήθελα να κάνω καριέρα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά», τόνισε ο Λάμπαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube